Samen Vooruit zet met succes de Yucelmethode in!

12/03/2018

Samen Vooruit zet met succes de Yucelmethode in!

“een simpele blokkendoos die mensen raakt en in beweging zet”

 

Herstelgericht werken is ons devies. Wij willen werken aan het oppakken van de eigen regie van onze cliënten. Om dat te bewerkstelligen blijkt het toepassen van de Yucelmethode een heel mooi instrument. Met behulp van de blokken gaat de cliënt aan de slag om inzicht te krijgen in de eigen situatie en zijn/haar netwerk. Inzicht wat nodig is om een basis te kunnen leggen om de eigen regie weer op te kunnen pakken. Onze medewerkers Lizette en John hebben de training gevolgd en zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze methode biedt. Met de inzichten die cliënten hiermee op tafel krijgen kan de begeleiding verrijkt worden met een persoonlijke analyse van de huidige situatie, een blik op de gewenste toekomst en een zicht op de actuele situatie wanneer nodig of gewenst.

 

De Yucelmethode ‘bouwen aan herstel’ is een speels en vernieuwend antwoord op de grote veranderingen die momenteel gaande zijn in de gezondheidszorg. Die veranderingen houden onder meer in dat van cliënten of patiënten in de toekomst meer zelfanalyse en zelfmanagement verwacht wordt. 

Voor meer informatie kijk op:  www.yucelmethode.nl

 

 

Bt-AGtTIAAEJJnv