Publicatie: webminar jeugdhulp initiatief Zuid-Limburg.

20/09/2021

Hoe bereiken we dit samen? Wat is er nodig om gezamenlijk integrale jeugdhulp te organiseren?       

Het merendeel van de jeugdigen in Zuid-Limburg leeft in goede gezondheid en is tevreden. Voor jeugdigen waar het niet zo goed mee gaat, is er jeugdhulp. Vanuit een groot aantal initiatiefnemers doen we een oproep om de handen in elkaar te slaan en gezamenlijk verantwoordelijkheid te nemen voor de jeugdigen van Zuid-Limburg met hun gezinnen. Gezamenlijk als zijnde jeugdhulpaanbieders onderling, maar ook tussen jeugdhulpaanbieders, welzijnswerk en gemeenten.

 Op vrijdag 01 oktober 09:00 – 11:00 uur organiseren wij met verschillende aanbieders een online Webinar om onze gezamenlijke visie op de toekomstige jeugdhulp Zuid-Limburg toe te lichten. Dit doen we vanuit eigen ervaringen en lessons learned maar vooral vanuit het standpunt van de jeugdigen en hun gezinnen zelf. Verschillende casussen zullen toegelicht worden door onze medewerkers die met deze jeugdigen en gezinnen aan de slag zijn. Wij nodigen u van harte uit om met ons tijdens deze Webinar in gesprek te gaan! De officiële uitnodiging volgt vandaag.

In naam van de initiatiefnemers: 
Care4Kidz 
Koraal
Levanto groep 
Mondriaan 
Radar 
Via Jeugd 
Xonar 
Zuyderland-GGZ
Lionarons
Youz
In2yourplace
Samen Vooruit
AmaCura
Kracht in Zorg
Talent
Scoor